سفارش تبلیغ
صبا ویژن

به گزارش خبرگزاری فرانسه این بررسی بر روی بزرگسالانی انجام شد که دو لیوان بیشتر نوشیدنی شیرین در روز می‌نوشیدند و به دو گروه تقسیم شده بودند. گروه «کنترل» اجازه یافتند که مصرف معمول قندشان را ادامه دهند، اما گروه «کاهش قند» 40 درصد از کالری‌های به‌دست‌آمده از قند در رژیم غذایی‌شان را با ترکیبی از کربوهیدرات‌های پیچیده، چربی و پروتئین‌ها جایگزین کردند.

 

همه شرکت‌کنندگان در این بررسی مجبور بودند یک نوشیدنی شیرین یا یک دسر شیرین برای مثال پودینگ را هر ماه برای سه ماه مصرف کنند.

 

نتایج نشان داد که افرادی که میزان دریافت قندشان را کاهش داده‌اند، نسبت به افرادی که دریافت قندشان را مانند قبل ادامه داده‌اند، طعم غذاها را بسیار شیرین‌تر احساس می‌کنند. البته افرادی که رژیم غذایی کم‌قند داشتند، پس از پایان مدت مطالعه به‌سرعت به میزان‌های پیشین مصرف قندشان بازگشتند.

 

به‌هرحال، این نتایج اهمیت رفتن به‌سوی رژیم غذایی کم‌قند را نشان می‌دهد و می‌تواند بر تلاش‌های مقامات بهداشتی برای کاهش مصرف قند افزوده‌شده به مواد غذایی تأثیر بگذارد. هزینه این بررسی را شرکت پپسی و «مرکز حس‌های شیمیایی مونل» تأمین کرده بودند.






تاریخ : یکشنبه 94/9/8 | 2:53 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

 

بسیاری از افراد به 8 الی 10 ساعت خواب روزانه نیاز دارند که ممکن است این میزان زمان به علت برنامه‌های کاری و شیفتهای شب دچار اختلال شود.

 

طی این پژوهش محققان 447 مرد و زن 40 تا 54 ساله را مورد بررسی قرار دادند. از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا دستگاهی را بپوشند که ساعات خواب و بیداری‌شان را طی هفت روز هفته دنبال می‌کرد.

 

محققان دریافتند افرادی که زمان خواب منظمی در طی هفته و آخر هفته داشتند، سرعت متابولیک بهتر و سطوح کلسترول خوب و نرمالی از خود نشان دادند. اما افرادی که زمان خواب متغیری داشتند از میزان کلسترول "HDL" پایینی برخوردار بوده و شاخص توده بدنی بالا، تریگلیسیرید و مقاومت به انسولین بیشتری را از خود نشان دادند.

 

محققان توصیه کرده‌اند که با برقراری نظم بین ساعت بدن و خواب، برنامه خواب و بیداری خود را تنظیم کنیم تا پیرو آن با بهبود سطوح کلسترول خوب، از سلامت قلب و بدن خود غافل نشویم.






تاریخ : یکشنبه 94/9/8 | 2:50 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می دهد که غذای چرب، عملکرد سیناپس ها در هیپوکامپ مغز را مختل می کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها سیناپس می گویند. 

همچنین مطالعاتی که چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی ناسالمی دارند و به طور مستمر غذاهای پرچرب و پرکالری استفاده می کنند، هیپوکامپ کوچکتری دارند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که با یادگیری، حافظه و سلامت روانی مرتبط است.

نتایج این مطالعات همچنین حاکی از آن است که هیپوکامپ افراد میانسالی که رژیم غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می کنند، به نسبت هم سن و سالان خود بزرگتر است. 

نتایج این مطالعات نشان می دهد که نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل رابطه تنگاتنگ دارد.

محققان احتمال می دهند که عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه، استعمال دخانیات، استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند. نتایج این تحقیقات در نشریه Brain, Behavior and Immunity منتشر شده است.






تاریخ : یکشنبه 94/9/8 | 2:46 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

 

درآخرین معامله هفته قبل بورس لندن،قیمت نفت برنت دریای شمال آمریکا برای تحویل درماه آگوست 2016   به 43 دلار در هر بشکه سقوط کرد؛این اتفاق سیاست گذاران دولت اوباما را به فکر رو برد تا درباره تبعات احتمالی ادامه کاهش قیمت نفت چاره اندیشی کنند.مشابه این اتفاق در کشورهای نفت خیز و از جمله کشورهای عضو اوپک شدیدتر افتاده است.چه آنکه بودجه کشورهایی مثل ایالات متحده مستقل از نفت است و در کشورهای نفت خیز افت درآمدهای نفتی به معنی دست به دعا شدن برای افزایش قیمت ها.به ویژه وقتی که برخی پیش بینی ها از کاهش تا مرز 20  دلار هم خبر می دهند.آنگاه دولت های نفتی دیگر هیچ جایگزینی برای این سوخت فسیلی که رایگان از دل زمین می جوشد،ندارند،جز دعا کردن برای بهبود زودتر شرایط. 

 

وقتی قیمت نفت کاهش می یابد، زنگ هشدار به صدا درمی آید و دولت های نفتی می مانند و دخل و خرج آن سال شان.به خصوص که این کاهش در نیمه و اواخر سال اتفاق بیفتد،آن زمان است که دولتی مثل ایران که بیش ازنیمی از دخل و خرج سالانه اش وابسته به نفت است،مجبور می شود سکان ارز را برای مدتی -ولو- اندک رها کند.

 

دولت سکان هدایت ارز را رها کرده است؟

 

بند یک بسته خروج از رکود تاکید می کند که دولت یازدهم در شرایطی اداره کشور را تحویل گرفت که اقتصاد ایران با بی­ سابقه­ ترین رکود تورمی تاریخ خود مواجه بود. نرخ تورم به بالای 40 درصد رسیده بود و تولید ناخالص داخلی در سال­های 1391 و 1392 به ترتیب، به میزان 6.8- و 1.9-  درصد کاهش یافته بود،از همین رو دولت برای بازگرداندن ثبات به اقتصاد کلان، پارادایم سیاستگذاری پولی را تغییر و هدف کاهش تورم را در اولویت قرار داد و با اجرای این سیاست و کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در دو سال 92 و 93، همراه با حفظ ثبات نرخ ارز و مدیریت انتظارات تورمی، توانست موفقیت بی­ نظیری در کاهش تورم به دست آورد . اتفاقی که به نظر می رسد در سال جاری به دلیل کاهش شدید درآمدهای نفتی از یک سو و بار تعهد یارانه های نقدی از سوی دیگر سکان ارز را در ماههای جاری از دولت رها کند.

 

با اساس آمارهای موجود،تولید نفت خام ایران در سال 90 به میزان یک میلیون 424 هزار بشکه در روز بوده که این رقم در سال 93 به یک میلیون و 23 هزار بشکه کاهش یافت. دلیل هم مشخص است؛تحریم های یک سویه کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا برای نخریدن نفت از ایران.

 

حالا توافق های صورت گرفته در برنامه ای که به «برجام» موسوم است،این نوید را داده که فروش نفت از تحریم ها خارج شود.هرچند که تا اجرایی شدن این قرارداد، گزارش های غیر رسمی حکایت از بهبود شرایط تولید و فروش نفت ایران در بازارهای بین المللی دارد،اما دولت نیز ساز افزایش تولید را از هم اکنون کوک کرده است.قرار است بیژن نامدار زنگن






تاریخ : یکشنبه 94/9/8 | 2:40 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

سیاست > رهبری - بخش ویژه درس‌ها و عبرت‌های "تاریخ" به روایت رهبری در پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرآنلاین درس‌ها و عبرت‌های "تاریخ" به روایت آیت‌الله خامنه‌ای در پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد. در این پایگاه اطلاع رسانی درباره بخش درس ها و عبرت های تاریخ آمده است: در این صفحه با دیدگاه رهبرانقلاب اسلامی نسبت به وقایع و حوادث تاریخی ایران وجهان و تاریخ اسلام آشنا می‌شوید.

 

در لابه‌لای این روایت‌های تاریخی، حکایت‌هایی ناب از زندگی رهبرمعظم انقلاب را از زبان خودشان می‌خوانید که شرح یک زندگی پرحادثه را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

می‌توانید این صفحه را از اینجا مشاهده کن
ید.

 






تاریخ : یکشنبه 94/9/8 | 12:47 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()
<   <<   11   12      >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.