سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مریم اعتمادی گفت: روند خروج جرم گوش خودبخود انجام می‌شود، از این رو نیازی به استفاده از گوش پاک کن نیست.

 

او تأکید کرد: گوش پاک کن روند خروج جرم گوش را مختل کرده و آن را به سمت داخل هدایت می‌کند و موجب انباشت جرم در گوش می‌شود. در برخی موارد به دلیل استفاده بیش از حد از هندزفری، دستکاری گوش، استفاده از گوش پاک کن یا ترشح بیش از حد جرم، گوش نیاز به پاکسازی جرم دارد.

 

این متخصص گوش، حلق و بینی گفت: برای این پاکسازی نیاز به مراجعه به پزشک عمومی یا پیراپزشک است تا گوش را شست‌وشو دهند. در برخی موارد نیز نیاز به مراجعه به متخصص گوش، حلق و بینی است که عمل ساکشن را انجام دهند تا جرم گوش تخلیه شود.

 

اعتمادی به اعتقاد برخی که جرم‌گیری گوش را موجب جرم ساز شدن گوش می‌دانند اشاره کرد و گفت: این امر به هیچ عنوان صحت ندارد و در برخی افراد گوش ترشح چربی بسیاری دارد و نیاز است جرم گیری بطور مداوم انجام شود.

 

این متخصص گوش، حلق و بینی توصیه کرد: افراد در حالت عادی بعد از استحمام با استفاده از سشوار از فاصله 20 تا 30 سانتی متری داخل گوش را خشک کنند و از بکار بردن هر گونه وسیله مانند حوله و گوش پاک کن برای خشک کردن داخل گوش خودداری کنند.






تاریخ : سه شنبه 95/2/14 | 11:44 صبح | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

سیاست > رهبری - پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری نوشت: صبح پیام حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در تجلیل از نقش‌آفرینی و فداکاری شهدا و رزمندگان گیلان در دوران دفاع مقدس، در مراسم اختتامیه کنگره بزرگداشت هشت هزار شهید استان گیلان در شهر رشت، منتشر شد.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که از سوی نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و امام‌جمعه رشت قرائت شد، به این شرح است:

 

به ارواح طیبه‌ی شهیدان عالی مقام گیلان درود می‌فرستم و ارادت خود را به خانواده‌های عزیز آنان ابراز می‌دارم. لشکر قدس گیلان در شمار یگانهای نقش‌آفرین در دفاع مقدس بود و اینجانب خاطره‌ی خوش آن صفا و صلابت و صداقت را از یاد نخواهم برد ان‌شاء الله. بزرگداشت آن فداکاران رشید، بزرگداشت رادمردی و ایمان صادقانه است. برای همه‌ی دست‌اندرکاران این مراسم پاداش الهی را مسألت می‌کنم.






تاریخ : سه شنبه 95/2/14 | 11:27 صبح | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

 

یا حضرت معصومه، ای یادگار زهرا

بزم عزا به پا کن امشب برای بابا

ای شیعیان بیارید عطر و گلاب و قرآن

موسی بن جعفر آزاد، گردد ز کنج زندان

شهادت غریبانه ی امام کاظم-ع تسلیت باد


سخنی گهربار از هفتمین امام همام و نهمین معصوم مظلوم:

کم گویى ، حکمت بزرگى است، بر شما باد به خموشى

که شیوه اى نیکو و سبک بار و سبب تخفیف گناه است.

شهادتش تسلیت و تعزیت






تاریخ : دوشنبه 95/2/13 | 10:56 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

السلام علیک یا امام موسی بن جعفر

 

هر گه که نسیم از ره بغداد آید

ما را ز حدیث عشق و خون یاد آید

 

اى گل که به گردن تو غل افکندند

از صبر تو زنجیر به فریاد آید 

 

اى باب گشوده خدا بر جوائح مردمان و اى رشته پیوند زمین و آسمان! نامت کلید گشایش گره‏هاى فرو بسته و یادت، مایه آرامش دل‏هاى شکسته است. نامت، نردبان صعود دعاهاى مرفوع و یادت پلکان نزول اجابت منصوب است ... تو را با زبان نیاز مى‏خوانیم با دلى پر سوز گداز به امداد این دست هاى خسته...

اى گرداب خشم و غضب را «کاظم»! اى طوفان هاى اندوه را «صابر»! اى بر هدایت خلق خدا «امین»! سلام بر تو اى صاحب «احسان عام» و «گذشت خاص» سلام بر تو اى زندانى بزرگ بصره و بغداد!... سلام بر تو که شب‏هاى سیاه را به چراغ ذکر و دعا به سپیده سحرى پیوند مى‏زدى! سلام بر تو و بر گام‏هاى مجروح بسته به رنجیرت!

امام موسى کاظم(علیه السلام)

حضرت امام موسى بن جعفر (علیه السلام)، معروف به کاظم و باب الحوائج و عبد صالح در روز یکشنبه 7 صفر سال 128 قمرى در روستاى «ابواء»، دهى در بین مکّه و مدینه، متولّد گردید.

نام مادر آن حضرت، حمیده است. آن حضرت در 25 رجب سال 183 قمرى، در زندان هارون الرّشید عبّاسى در بغداد، در 55 سالگى به دستور هارون مسموم گردید و به شهادت رسید. مرقد شریفش در کاظمین، نزدیک بغداد، زیارتگاه شیفتگان حضرتش مىباشد.






تاریخ : دوشنبه 95/2/13 | 10:53 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

ین عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در آغاز مطلبش نوشته است:

 

«بیش از سه دهه از فعالیت‌های آکادمیک دکتر سید آهنگ کوثر و همکارانش در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس برای معرفی و کاربست روشی موسوم به آبخوانداری می‌گذرد؛ روشی که مدعی است می‌تواند با یک دهم هزینه‌های سدسازی و طرح‌های انتقال آب بین حوضه‌ای، کابوس امنیت آبی در ایران را برای همیشه مهار کند... اخیراً در شماره جدید ژورنال معتبر هیدروژئولوژی از انتشارات اسپرینگر، مقاله‌ای منتشر شده با عنوان: «بهبود بلند مدت کشاورزی با گسترش سیلاب در دشت گربایگان، ایران: آیا برای تامین امنیت انسان‌ها، تغذیه‌ی مصنوعی آبخوان‌ها سودمندتر است یا فروش نفت؟»

 

این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلب خود، بخشی از مقاله مذکور را آورده است:

 

« پیامد آبکشی بی‌رویه از چاه‌های غیر مجاز، خشکیدن کاریزهایی بود که آب چهار روستا را در دشت گربایگان در جنوب ایران تأمین می‌کردند. این نابخردی سبب بحرانی شدن شرایط زیست و مهاجرت گروهی روستاییان به شهرها شد. طراحی و ساخت 2034 هکتار شبکه‌های گسترش سیلاب برای آبیاری سیلابی و تغذیه‌ی مصنوعی آبخوان‌ها از دی1361 تا 1375، سبب مهار شدن 193 میلیون مترمکعب سیلاب و نفوذ 76 در صد آن به آبخوان شد . نتیجه این کار ایجاد انگیزه‌ی بازگشت در بیشتر مهاجران به روستاهایشان بود. در نتیجه اجرای این طرح در سال زراعی 1390-1389، مساحت پهنه‌ی کشتزارهای فاریاب، به بیش از 13 برابر سال 1361 رسید. افزون بر آن، از سال 1369 تاکنون، سالانه برای 700 واحد دامی علوفه‌ی مغذی تهیه شده است. تغذیه‌ی مصنوعی آبخوان‌ها، گزینه‌ای بخردانه را در برابر ساختن سدهای بزرگ پیشنهاد می‌کند.»






تاریخ : دوشنبه 95/2/13 | 12:15 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.