سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سیاست > نظامی - نسیم انلاین نوشت: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری، مقاومت بی نظیر ملت و مجاهدت و مدیریت دولت خدمت گذار به ویژه دستگاه دیپلماسی کشور را از دلایل پیروزی در رفع تحریمها برشمرد.

سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه شورای راهبردی وزارت دفاع طی سخنانی با  تبریک موفقیت بزرگ و دستاورد سترگ جمهوری اسلامی ایران در رفع تحریم های بی منطق و ظالمانه به محضر مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهوری و ملت رشید و سرافراز ایران گفت: با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری، مقاومت بی نظیر ملت حماسه آفرین ایران اسلامی و مجاهدت و مدیریت دولت خدمت گذار به ویژه دستگاه دیپلماسی کشور، این پیروزی را از دستاوردهای سیاست مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت جمهوری اسلامی ایران ارزیابی کرد.

 

دهقان با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای هسته ای و تجلیل از خانواده صبور و مکرم آنان تصریح کرد: تثبیت حقوق هسته ای جمهوری اسلامی ایران، دستاورد خون شهیدان و حاصل مجاهدت دانشمندان و نخبگان عزیز و فرهیخته ای  است که هستی خویش را برای حفظ و تداوم فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران فدا کردند.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه به فرجام رسیدن برجام خط بطلانی بر دروغ پراکنی ، جنگ روانی و سناریوهای آشکار و پنهان نظام سلطه و سیاست ایران هراسی آنان بود، گفت: بی تردید با رفع موانع و پس از گذار از این مرحله حساس، ملت و دولت با همدلی و همزبانی، هوشیاری و بصیرت و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان و استعداد داخلی، ظرفیت های ملی، منطقه ای و بین المللی را برای پایه ریزی زیرساخت های نیرومند به منظور رشد و شکوفایی پایدار و فزاینده کشور در همه زمینه ها به کار خواهند گرفت.

 

دهقان رویکرد وزارت دفاع را در دوران پسا تحریم علاوه بر تقویت بی وقفه توان و بنیه دفاعی کشور و نیروهای مسلح، بسیج قابلیت ها و توانمندی های این وزارتخانه و صنایع وابسته برای شتاب بخشیدن به ایجاد اشتغال و کمک به پیشرفت و اجرای طرح های زیربنایی در کشور ذکر کرد.

 

وزیر دفاع افزود: در عرصه دیپلماسی دفاعی نیز با گسترش همکاری دفاعی با همسایگان و کشورهای مختلف جهان، ضمن کمک به تثبیت صلح، ثبات و امنیت، با مولفه های ناامنی به ویژه تروریسم افسار گسیخته که امروز امنیت همه شهروندان در سراسر جهان را به مخاطره اندا

دهقان در ارتباط با اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش برای اعمال تحریم های جدید به بهانه های نامربوط نشان از تداوم سیاست های خصمانه آمریکا و کینه ورزی علیه ملت ایران و تلاش بیهوده برای تضعیف قدرت دفاعی ایران است که به امنیت، ثبات و آرامش منطقه هیچ کمکی نمی کند.

 

وزیر دفاع تاکید کرد: صنایع موشکی جمهوری اسلامی ایران کاملا بومی و متکی بر دانش، تخصص و زیر ساخت های صنعت دفاعی است و تحریم افراد و شرکت ها تاثیری بر روند توسعه و تقویت آن ندارد و البته این را در عمل و با رونمایی از دستاوردهای جدید موشکی نشان خواهیم داد.

 

سردار دهقان در پایان افزود: امروز در پسا برجام، ملت ما با حفظ وحدت، انسجام و حضور آگاهانه و هوشمندانه خود در صحنه تحت زعامت و رهبری مقام معظم رهبری ضمن بهره برداری کامل از فرصت های اجرایی شدن برجام، با نهایت دقت، اقدامات دشمن را رصد و متناسب با آن واکنش تعیین کننده و پشیمان کننده خواهد داشت.






تاریخ : دوشنبه 94/10/28 | 9:40 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

سیاست > نظامی - ایسنا نوشت: فرمانده تیپ 288 زرهی خاش گفت: رزمایش گردان 845 پدافند هوایی تیپ 288 زرهی خاش با حضور گردان زرهی در منطقه نظامی کوه کلاغی برگزار شد.

 سرهنگ خدامراد سرگزی فرمانده تیپ 288 زرهی خاش به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نیروی زمینی ارتش گفت: رزمایش گردان 845 پدافند هوایی تیپ 288 زرهی خاش با حضور گردان زرهی در منطقه نظامی کوه کلاغی به منظور آمادگی رزمی و ارتقای سطح آموزش گردان 845 در منطقه نظامی کوه کلاغی برگزار شد.

 

وی در ادامه اظهار کرد: برابر دستور‌العمل‌های ارسالی نیروی زمینی ارتش و برگزاری رزمایش‌های کوچک و بزرگ در سطح گردان و تیپ، این رزمایش کاملا واقعی و برابر تهدیدات و خطرهای احتمالی منطقه و آموزش‌های از پیش تعیین شده با حضور کارکنان گردان 845 تیپ 288 زرهی خاش برگزار شد که در نهایت به آنچه که مورد هدف نیروی زمینی ارتش بود دست یافتیم.

 

فرمانده تیپ 288 خاش با بیان اینکه یگان‌های زرهی یکی از یگان‌هایی هستند که در همه شرایط مورد استفاده قرار می‌گیرند گفت: در این رزمایش با توجه به بهینه‌سازی سلاح‌های زرهی خصوصا تانک‌های نیروی زمینی و سایر تجهیزات بهینه‌سازی‌شده که توسط جوانان برومند سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش طراحی و تولید شده است، مورد استفاده قرار گرفت






تاریخ : دوشنبه 94/10/28 | 9:33 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

سیاست > نظامی - ایسنا نوشت: حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در پیامی اقدام نیروی دریایی سپاه در برخورد سلحشورانه و هوشمندانه با تفنگداران آمریکایی را مورد تقدیر قرار داد.

متن کامل پیام حجت الاسلام و المسلمین سعیدی به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

فرمانده انقلابی و ولایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

دریادار پاسدار علی فدوی

 

با سلام و تحیت اقدام هوشمندانه و قاطعانه رزمندگان غیور و ولایت مدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در توقیف شناورهای رزمی امریکا و دستگیری تفنگداران دریایی این کشور که در پی ورود غیرقانونی و غیر مجاز به آبهای سرزمینی ایران در خلیج فارس و نزدیکی جزیره فارسی صورت پذیرفت و سپس رها سازی آنان پس از حصول اطمینان از غیر عمدی بودن عمل آنها؛ تصویری باشکوه و معنادار از اخلاق و رأفت اسلامی و نیز اقتدار و هوشمندی مدافعین دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنگ ادراکی و عملیات روانی راهبردی را به رخ جبهه طمع ورزان و بدخواهان ایران اسلامی به ویژه ایالات متحده امریکا و متحدان اروپایی و منطقه‌ای آن کشید.

 

اینجانب با سپاس از این اقدام به موقع و تصمیم به هنگام، بر اراده پولادین، عزم انقلابی و خداباوری دریادلان آن نیروی مقتدر و خردمند که در صحنه‌ای معکوس، تحقیر شیطان بزرگ و فروریختن هیبت پوشالی تفنگداران متکبر و مغرور امریکایی را رقم زد، درود می‌فرستم و از پروردگار متعال سرافرازی و موفقیت روزافزون جنابعالی و آحاد فرماندهان و رزمندگان نیروی دریایی سپاه تحت فرامین و دستورات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) در میدان های صیانت از استقلال و تمامیت ارضی و بحری کشور و دفاع سلحشورانه و غیرمحافظه کارانه از انقلاب و نظام اسلامی و پیش‌برندگی ملت ایران در دوره‌ی پرماجرای عصر حاضر مسئلت می نمایم.






تاریخ : دوشنبه 94/10/28 | 9:29 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

شاید بتوان مهم‌ترین تصمیم حسن روحانی پس از رهسپارشدن به پاستور را سپردن پرونده هسته‌ای به دست جواد ظریف؛ دیپلمات کارکشته ای دانست که دو سال پس از روی کارآمدن دولت نهم ماموریتش به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل به اتمام رسید. دوسالی هم که به گفته ظریف، به خواست مقام معظم رهبری در امریکا ماند. 

توجهی که رهبر انقلاب به شخص ظریف داشتند و اعتمادی که رییس جمهور به مسئول دیپلماسی کشور داشت، موجب شد تا او به همراه تیم ایرانی بتواند در دوره جدید مذاکرات میان ایران و پنج قدرت جهانی از سال 92 به این سو، با تمام قدرت از حقوق مسلم ایران دفاع و در نهایت آن را به تثبیت برساند و پرونده هسته‌ای را پس از 12 سال کش و قوس مختومه کند.

با مروری به مواضع و حمایت‌های مقام معظم رهبری در دو سال اخیر، روشن است که تیم مذاکره کننده هسته‌ای همواره از هدایت‌های ایشان برخوردار بوده است. ایشان بارها در دیدارهای مختلف با آحاد مردم و مسئولان نظام به خوشبین بودنشان به تیم مذاکره کننده هسته‌ای اشاره و حتی در همان ماه‌های اولیه که برخی نمایندگان و چهره‌های سیاسی، ظریف را به سازش‌کاری در مسئله هسته‌ای متهم می‌کردند، رهبر انقلاب به منتقدان وزیر خارجه واکنش نشان دادند و در دیدار با هزاران دانشجو و دانش آموز در آستانه روز دانش‌آموز فرمودند: « هیچ‌کس نباید این مجموعه‌ی مذاکره‌کنندگان ما را سازش‌کار بداند؛ این غلط است؛ اینها مأموران دولت جمهوری اسلامی ایران هستند، اینها بچّه‌های خودمان هستند، بچّه‌های انقلابند؛ یک مأموریّتی را دارند انجام میدهند. کار سختی هم هست [که‌] بر عهده‌ی اینها است؛ دارند با تلاش فراوان آن کاری را که بر عهده‌ی آنها است انجام می دهند. بنابراین نباید مأموری را که مشغول یک کاری است و مسئول یک فرایندی است مورد تضعیف یا توهین یا بعضی از تعبیراتی که گاهی شنیده میشود - که اینها سازش‌کارند، و مانند اینها - قرار داد؛ نه، این حرفها نیست.»

راهنمایی هایی که ارائه می شد

 

 

ایشان علاوه برآنکه همواره خطوط قرمز نظام در بحث هسته‌ای را به تیم مذاکره کننده یادآوری و از آنان می‌خواستند که ذره‌ای از حقوق ملت در بحث هسته‌ای کوتاهی نکرده و بر سر دستاوردهای هسته‌ای اجازه معامله ندارند، بر اعتمادشان به تیم مذاکره هسته‌ای تاکید و از آنان به عنوان سربازان جبهه دیپلماسی که « حقّاً و انصافاً پرتلاش و جدّى هستند؛ ایستادگى می‌کنند، با منطق حرف می‌زنند، زیر بار حرف زور نمی‌روند » یاد کرده و بیان می‌داشتند « ما به تیم مذاکره‌کننده‌مان اعتماد داریم. مطمئنّیم یقیناً آنها به دست‌اندازی به حقوق کشور و حقوق ملّت و کرامت ملّت راضی نخواهند شد و اجازه نخواهند داد که چنین کاری انجام بگیرد» و « این تیمی و هیئتی که رئیس جمهور محترم برای مذاکرات هسته‌ای گذاشته‌اند، مردمان امین و مردمان خوبی هستند. بعضی را ما از نزدیک می‌شناسیم و واقعاً مورد قبولند، بعضی را هم از حرفهایشان و از کارهایشان دورادور می‌شناسیم؛ هم امینند، هم دلسوزند؛ دارند تلاش میکنند کار میکنند؛ این را ما لازم است که منصفانه بیان کنیم» .

 

 

انتقادکردن آسان است

 

مقام معظم رهبری چند روز پیش از توافق هسته‌ای در وین در ضیافت افطار با مسئولان و کارگزاران نظام در تیرماه سال جاری، مجددا از اعضای تیم مذاکره کننده به عنوان افرادی غیور، شجاع،‌ متدین و امین یاد کردند که قصدشان پیش بردن کار و گره‌گشایی است و نسبت به انتقاداتی که در آستانه توافق هسته‌ای به تیم مذاکره کننده می‌شد، واکنش نشان داده و بیان کردند: « بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبى ندارد، انتقاد لازم است و کمک‌کننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسان‌تر از عمل‌کردن است. عیبهاى طرف مقابل را در آن عرصه‌اى که قرار دارد، ما راحت مى‌بینیم، درحالى‌که خطرات او، دشوارى‌هاى او، نگرانى‌هاى او، مشکلات او را انسان نمى‌بیند. مثل این است که شما کنار یک استخرى ایستاده‌اید، دارید تماشا میکنید؛ یک‌نفر هم رفته است روى ارتفاع، از ده‌مترى میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستاده‌اید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن ده‌مترى به آب یک نگاهى بکنید، آن‌وقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است».

رعایت خط قرمزها

 

پس از آنکه مذاکرات هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی در مورد پرونده ایران به نتیجه رسید، رییس جمهور در نامه‌ای به رهبر انقلاب تثبیت حقوق هسته‌ای و دستاوردهای آن را مرهون هدایت، تدابیر و حمایت‌های ایشان از دولت و تیم مذاکره کننده خواند و این موفقیت را به معظم له و ملت ایران تبریک گفت. مقام معظم رهبری نیز در پاسخ به این نامه از تلاش خستگی‌ناپذیر گروه مذاکره کننده که با صلابت و کفایت توانستند همه سیاستهای ابلاغی و خط قرمزهای تعیین شده نظام را رعایت کنند، تشکر کرده و خواستار اجرای مراحل مختلف این توافق تا رسیدن به همه خواسته های ملت و رفع کامل همه تحریمهای ظالمانه شدند. 

ایشان در اولین موضع‌گیری پس از توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی در نماز عید فطر بار دیگر از تلاش دست‌اندرکاران مذاکرات تقدیر و تشکر کردند و فرمودند: « چه این متنی که تهیّه شده است، در مجاری قانونی پیش‌بینی‌شده‌ی خود تصویب بشود و چه نشود، اجر آنها محفوظ است؛ این را به خود آن برادران هم از نزدیک عرض کردیم».

رهبر انقلاب در دیداری هم که اعضای هیات دولت به مناسبت هفته دولت با ایشان داشتند، پایان دادن به مذاکرات هسته ای را یکی از کارهای بسیار مهمی که انجام شده مطرح و ابراز امیدواری کردند که اگر در این زمینه برخی مسائل و مشکلاتی هم وجود دارد، برطرف شود.

جلوگیری از برداشتهای نادرست

 

در پی برخی برداشت‌های شخصی افراد از بیانات رهبری در مورد مذاکرات هسته‌ای و نسبت دادن برخی مخالفت‌ها به معظم له، دفتر ایشان در شهریور ماه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «مواضع معظم له در رابطه با این موضوع، صریح، شفاف و بدون تأویل در سخنرانی ها و فرمایشات ماههای اخیرشان، خصوصاً در روز بیستم فروردین، دیدار دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع)، دیدار کارگزاران نظام در ماه مبارک رمضان، و روز عید سعید فطر اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد. لذا انتساب هر مطلبی که خارج از این چارچوب باشد، فاقد اعتبار است».

ایشان در دیدار اعضای مجلس خبرگان ، کنار گذاشتن مجلس از مبحث برجام را به مصلحت کشور ندانستند و خواستار بررسی کارشناسی و حقوقی این توافق شدند. معظم له در آن دیدار به برخی از کارشنکنی‌ها و تغییر مواضع طرف غربی به ویژه امریکا در مورد لغو تحریم‌ها اشاره و بیان داشتند « اگر ما در مذاکرات در برخی موارد کوتاه آمدیم و برخی امتیازات را دادیم عمدتاً برای این بود که تحریم ها برداشته شود و گرنه چه لزومی به حضور در مذاکرات بود و ما کار خود را ادامه می دادیم». 

در روند بررسی تصویب طرح اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال اجرای برجام در مجلس، عده‌ای از نمایندگان مجلس و برخی سایت‌های خبری منتقد تیم مذاکره کننده مدعی شدند که برخی افراد منسوب به دفتر رهبری علیرغم نظر معظم له به همراه رییس مجلس و رییس شورای عالی امنیت ملی خواستار تصویب آن و عدم بیان نظر مخالف نسبت به این طرح شده‌اند که روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این مطالب خلاف واقع و فاقد اعتبار است و مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد

زمون خوب ظریف

 

از مهم‌ترین نکات پس از توافق هسته‌‌ای، نوع موضع‌گیری رهبر انقلاب در مورد برجام است. در حالیکه منتقدان توافق هسته‌ای معتقد بودند خطوط قرمز ترسیمی از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه قرار نگرفته و موجب از دست رفتن دستاوردهای هسته‌ای و استقلال کشور شده است و حتی برخی از آن به عنوان جام زهر یاد می‌کردند، معظم له در مهرماه سالجاری در نامه‌ای به رییس جمهور با ذکر شروط 9‌گانه‌ای مهر تائیدی به توافق هسته‌ای به دست آمده زده و خواستار دقت و هوشیاری مسئولان امر در اجرای برجام شدند. 

آیت الله خامنه‌ای در دیدار سفرا و نمایندگان ایران در خارج از کشور نیز مجدد از وزیر خارجه حمایت و اعلام کردند که « آقای دکتر ظریف و همکارانشان آزمون خوبی، از سر گذراندند. احساس قدرت و نشستن در مقابل 6 قدرت جهانی، دفاع از اهداف و تثبیت حضور و وجود خود به طرفهای مقابل، از جمله نقاط قوت مذاکره کنندگان کشورمان در مذاکرات هسته ای بود. ... در اجرای برجام نیز باید نکات مهم و مورد نظر را دنبال کنید که تحقق این موارد هم امکان‌پذیر است، همچنانکه آقای رئیس‌جمهور نیز به بنده گفتند دستیابی به برخی از نتایج ابتدا باورپذیر نبود اما شما ایستادید و ما هم ایستادیم و ممکن شد.»






تاریخ : یکشنبه 94/10/27 | 10:36 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()

سیاست > رهبری - رهبرمعظم انقلاب در مجموعه بیانات خود خطاب به شورای نگهبان،در باره صلاحیت نامزدهای انتخابات نظراتی دارند که در مقطع کنونی توجه به آن مفید به نظر می رسد.

منظور از احراز صلاحیت، احراز یقینی علمی نیست

 

 ما احراز را حتمی می‌دانیم؛ ولی در این‌گونه مواقع عادتاً احراز یقینی و علمی ممکن نیست و احرازِ به معنای قیام بیّنه هم تقریباً همین‌طور است. اگرچه فرموده‌اند دو نفر یا سه نفر هم باشند کافی است؛ اما کمتر پیدا می‌شود مواردی که دو نفر شاهدِ عادلِ شهادت‌دهنده‌ی عن حسٍّ بیایند و راجع به مطلبی شهادت دهند. در خیلی از این مسائل، مرزهای حدس و حس باهم نزدیک است و گاهی حدسیّات با حسیّات مشتبه می‌شود؛ بخصوص که در خیلی از حرفها و اظهارات، جای تفاسیر مختلف وجود دارد؛ یعنی شخصی حرفی زده، وقتی شما به خودش مراجعه می‌کنید، می‌گوید من منظورم چیز دیگری بوده است. نمی‌شود گریبان او را گرفت که ظاهرِ حرفت این است. اگر کسی خلاف ظاهر اراده کرده، یا در آن وقت توجّه به ظاهر نداشته، خلاف شرع که نکرده است. بنابراین «ممکن است» شخصی خلاف ظاهر حرف زده باشد؛ همین ممکن که شد، احتمال وارد می‌شود و پایه‌ی شهادت عن حسّ را سست می‌کند. بنابراین احراز که می‌گوییم، مراد احراز علمی یا احراز شرعی به معنای قیام بیّنه نیست، بلکه مراد احراز عرفیِ ناشی از قرائن و امارات است که باید قرائن و اماراتی قائم شود و انسان با یک اطمینان عرفی به این معنا برسد، که البته ممکن است در هر دو طرف قرائن و امارات وجود داشته باشد؛ مثلًا اگر یک نفر در جایی حرفی زده و در جای دیگری هم حرف دیگری زده که نقطه‌ی مقابل آن حرف است، این هم باید به حساب بیاید و انسان از مجموع و برآیند این‌ها مطلبی را احراز کند؛ یعنی آن نقاط اثبات‌کننده هم در کنار نقاطی که به حسب ظاهر، صلاحیتها را نفی می‌کند، به حساب آید. 1382/10/24

 

البته ممکن است بعضی سابقه‌ای داشته باشند که انسان براساس قرائنی که دارد، تأیید می‌کند آن سوابق- که الآن مطلوب نیست- از آن اشخاص منقطع شده است. بنابراین انسان باید برطبق وضعیت حال حکم کند. 1382/10/24

 

 مراقب باشید حق کسی ضایع نشود

 

من البته به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم که کسی در مقابل افرادی که می‌خواهند با قانون گردن‌کلفتی کنند کوتاه بیاید؛ این را هم به آقایان گفتم، هم به بعضی از کسانی که برای شکایت پیش ما آمدند؛ اما مؤکّداً توصیه می‌کنم که مراقب باشید حقّ کسی ضایع نشود؛ چون ردّ صلاحیت چیز کوچکی نیست؛ یعنی اینکه ما کسی را ردّ صلاحیت کنیم و احیاناً صلاحیت داشته باشد. «جرح»، مسأله‌ی خیلی مهمی است. این‌طور نیست که بگوییم ما این‌طور فهمیدیم؛ نه، باید جوانبش کاملًا دیده و رعایت شود.






تاریخ : یکشنبه 94/10/27 | 10:31 عصر | نویسنده : رحیم313 | نظرات ()
<      1   2   3   4   5   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.