حجتالاسلام و المسلمین دکتر ناصر رفیعی در گفت وگو با خبرانلاین با اشاره به جایگاه عقلانیت و علم و معرفت زایی در دین تاکیدکرد: عید مبعث که مادر همه اعیاد اسلامی است، از علم و اندیشه سخن می گوید، چراکه اولین آیاتی که در غار حراء بر جان رسول اکرم(ص) نازل شد درباره «علم» و «تعلم» است.
وی افزود: پیامبر خاتم رسول مصطفی(ص) عقل الهی است و ما این عقلانیت دینی را از قرآن باید دریافت کنیم چراکه اهمیت و تاکید بر معرفت افزایی را شما در قرآن می بینید چنانکه بیش از 770 مرتبه، کلمه «علم» در قرآن آمده است.
این کارشناس دینی با بیان اینکه دین اسلام بر مبنای ،علم و تعلم است و خرافات را رد میکند، اظهار داشت: معرفت دینی است که انسان را در به درک مدارج مختلف عرفانی می رساند و شما در آغاز کتب مختلف و مهم دینی مثل اصول کافی می بینید، فصل مهم به عقل مربوط می شود.
این کارشناس دینی با بیان اینکه پیغمبر(ص) در جامعهای مبعوث شد که از لحاظ فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بدترین شرایط موجود را داشتند، بیان کرد: پیامبر(ص) بر افرادی که هیچگونه سواد و فرهنگ نداشتند و اهل جنگ، خرافات و بی عفتی بودند، مدیریت کرد.
این استاد حوزه گفت: خداوند متعال در آیه 15 سوره مبارکه شوری پنج رمز موفقیت آمیز مدیریت پیامبر(ص) در جامعه آن زمان را بیان میکند که مؤمنین برای موفقیت در زندگی باید این رمزها را در مدیریت خانواده، اداره، جامعه و کشور اجرایی کنند.
رفیعی با بیان اینکه برای خدا کار کردن اولین رمز موفقیت پیامبر(ص) است، افزود: رسول اکرم(ص) آگاهانه و برای رضای خدا مردم را به دین مبین اسلام دعوت کردند و در واقع ایشان احیا کننده مکارم اخلاقی و انسانی برای بشریت و مردم آن دوران بودند.
به گفته وی موحدترین فرقه عالم، شیعه است و زیارت جامعه کبیره، نهج البلاغه و مفاتیحالجنان شناسنامه موحد بودن شیعه است.
وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص) در مدیریتِ هدایت مردم صبر و استقامت پیش رو گرفتند، افزود: دومین رمز موفقیت پیامبر(ص) در دوران رسالت، صبر بود و هیچ پیامبری مانند پیامبر اسلام (ص) در راه ابلاغ رسالت، آزار و رنج ندید؛ ایشان به صورتهای «جسمی»، «روحی» و «اقتصادی» مورد آزار و اذیت منافقین و کفار قرار گرفتند.
رهنگ > کتاب - مدیرکمیته اجرایی و رفاهی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از توزیع دو هزار و پانصد، دستگاه کارتخوان در اولین روز از نمایشگاه کتاب به بخش داخلی و خارجی خبر داد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین صفری گفت: در تلاش هستیم این تعداد طی روزهای آینده افزایش پیدا کند و آمار متعاقبا اعلام میشود.
او درباره امکانات زیرساختی و سالنها در نمایشگاه شهرآفتاب گفت: ایمنی و امنیت همچون استقرار اورژانس، آتش نشانی، ستاد مدیریت بحران و هلال احمر، حمل و نقل و دسترسی ها، عمران و زیرساخت و حوزه اطلاع رسانی به شکل واقع بینانه در شهرآفتاب انجام شد.
صفری با بیان اینکه بزرگترین نمایشگاه دنیا در شهرآفتاب در حال برگزاری است، افزود: نمایشگاه تهران، به عنوان پدیدهای نمایشگاهی از کاملترین امکانات رفاهی و اطلاعرسانی، استراحتگاهها برخورداراست.
مدیرکمیته اجرایی و رفاهی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در ادامه از ایجاد بخش امانات در نمایشگاه خبر داد و گفت: از یک هزار و صد بسته امانی از بازدیدکنندگان تحویل گرفته شده است و این مساله نشان از استقبال خوب است و به مراتب در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.
صفری در ادامه گفت: دو سالن کودک و دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در شهرآفتاب دائمی است و بعد از پایان نمایشگاه کتاب این دوسالن جمعآوری نمیشود و این دو سالن تا دورهی بعد برپاست و برای دورههای بعد هم استفاده میشود.
وی با اشاره به اینکه قرار است چهار هزار دستگاه کارتخوان در نمایشگاه کتاب توزیع شود، گفت: در حال حاضر دو هزار و پانصد دستگاه کارتخوان به بخش داخلی و خارجی توزیع شده است.
مدیر کمیته اجرایی و رفاهی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بحث زیرساختی نمایشگاه کتاب را مهم دانست و گفت: یک هزار و پانصد خط تلفن با فیبر نوری انجام شد و با همکاری وزارت نیرو نه مگابایت برق نمایشگاه فراهم شد.
وی در پایان از همکاری هفتاد سازمان همچون پست، آتش نشانی، هلال احمر، اورژانس و ... در برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران در شهرآفتاب تشکر کرد.
بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشت ماه با شعار«خواندن برای فردا دیر است...» در شهرآفتاب برگزار می شود. مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب واقع در اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر(ره) قرار دارد.
امعه > خانواده - ایسکانیوز نوشت: به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دانشگاهی همایش ازدواج و بررسی روابط دختر و پسر با حضور جمعی از مسئولین و دانشجویان درسالن مرکزی این دانشگاه برگزار شد .
در این همایش دکتر کردی معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده ایران به بحث پیرامون مسائل مرتبط با ازدواج و نقش روابط پیش از ازدواج در داشتن یک زندگی مشترک موفق پرداخت.
وی در بخشی از سخنانش گفت: افراد در مقابله با ارتباط پیش از ازدواج سه نوع عکس العمل از خود نشان می دهند. اولین گروه از رابطه عاطفی عبور می کنند. اما آیا این اشخاص می توانند ازدواج موفق و زندگی خوبی داشته باشند؟ وی در پاسخ به این سئوال گفت: این گونه افراد اگر تصویر منفی در ذهن خود داشته باشند، در طول ارتباط با همسرشان ، همان تصویر منفی را بر وی غالب می کنند. مثلا افراد شکاک دائما موبایل همسرشان را چک میکنند.
دکتر کردی دومین گروه را کسانی معرفی کرد که برای بدست آوردن موقعیتی به دیگران دروغ میگویند و افزود: سومین گروه دچار مرگ لذتی می شوند و زندگی دیگر هیچ لذتی برایشان ندارد.
وی در ادامه توصیه کرد: در برقراری ارتباط می بایستی رویکرد انسانی باشد و برای این امر تنها باید راستگویی و صداقت پیشه کنید، در این صورت می توانیم بگوییم ارتباط انسانی برقرار است.
وی افزود: کسی که دیگری را تنها بخاطر جنسیتش دوست دارد و نه شخصیتش، مسلما آسیب میبیند.
دکتر کردی با تشریح تفاوت میان دیدگاه دختران و پسران در برقراری ارتباط پیش از ازدواج گفت: از نگاه دختر، فردی که با او در ارتباط است همسر آینده ا ش است، اما از نگاه یک پسر این رابطه برای لذت و خوش گذرانی است.
وی با آسیب شناسی روابط در شبکه های مجازی گفت: یکی از آفت های جامعه کنونی روابط در فضاهای مجازی است؛ روابطی که در آن صداقت وجود ندارد.
وی تاکید کرد: ازدواج می بایست شفاف و صادقانه باشد چرا که اصل اول ارتباط، صداقت است. کردی افزود: اگر می خواهید در زندگی موفق باشید اول خدا ، دوم پدر و مادری که شما را به دنیا آورده و بزرگ کردند و در مرحله سوم خودتان و شخصیتتان را در نظر بگیرید.
دکتر کردی گفت: بیشتر ازدواج هایی که با روابط پیش از ازدواج شکل می گیرند ، بارها و بارها در آستانه طلاق قرار می گیرند و آمار طلاق در این ازدواج ها بین 50 تا 100 درصد گزارش شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن معیارهای ازدواج گفت: مسیر ازدواج می بایست هدفمند باشد و همدلی، همسویی، همفکری و همراهی از خصوصیات کسی است که برای زندگی مشترک انتخاب می شود و دوست داشتن سطحی کافی نیست.
وی در پایان سخنانش خطاب به مسئولین گفت: بسیاری از جوانان دوست دارند ازدواج کنند اما میگویند ما بیکار هستیم ، لذا می بایست ضمن ترغیب آنان به ازدواج، برایشان کار آفرینی نیز بکنیم.
در این جلسه دانشجویان پرسش های خود را در خصوص مسائل مطرح شده بیان کردند و در رابطه با مشکلاتشان به بحث و تبادل نظر با دکتر کردی نشستند.
به گزارش خبرآنلاین، به مناسبت عید مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، سفرای کشورهای اسلامی و اقشار مختلف مردم با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخشی از سخنان ایشان به این شرح است:
** امروز بشریت از همیشه برای فهم کردن معنا و حقیقت بعثت محتاجتر است. عید مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنجهای بشر است.
**جبههی مقابل بعثت، جبههی جاهلیت است.
** جاهلیت، امروز ادامه دارد همچنانکه بعثت ادامه دارد.
** امروز سیاست قطعی آمریکا، اسلامستیزی، ایرانستیزی و شیعهستیزی است.
** اخیراً آمریکاییها اعلام کردند که سیاست ایران در منطقه، موجب تحریم و مقابله با ایران میشود؛ یعنی ملت ایران! شما که هوشیار و بصیرید، عقب بکشید تا ما کارمان را بکنیم؛ این جاهلیت است.
یاست > نظامی - تسنیم نوشت: جانشین فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش در هر مکان و زمانی که ایجاب کند رزمایشات خود را انجام خواهد داد.
دریادار دوم رضا عباسی در سخنانی اظهار داشت: آنچه مهم است بحث اندیشهها و تفکر است، اندیشه و تفکر سلسلهمراتب فرماندهی و نیروهای نظامی ما، ایجاد بازدارندگی، حراست و صیانت از دریای سرزمینی و حضور در دریاهای دوردست و بینالمللی برای صیانت از منابع و منافع کشور ایران است ولی آنچه در تفکر و اندیشه آمریکاییها حکمفرما است حضور در دریاهای خارج از آبهای سرزمینی برای کشورگشایی و زورگویی است.
وی در ادامه گفت: نیروی دریایی ارتش در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آنچه در خلیج فارس و دریای عمان و دریاهای دوردست دنبال میکنند، حفاظت و حراست از منابع و منافع کشور است و آنچه مسلم است آمادگی و ارتقای توان رزمی در دریا بدون تمرینات و رزمایشهای بزرگ تخصصی و عمومی میسر نخواهد شد.
جانشین فرمانده منطقه یکم نداجا در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان بهغیر از ایجاد ناامنی و گسترش تروریسم و جاسوسی و ایران هراسی چیز دیگری را دنبال نمیکند ولی حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد و پهنه دریاها برای ایجاد فضای بازدارندگی در آبهای سرزمینی است.
دریادار دوم عباسی در پایان گفت: ما با تمام قوا و با تمام توان در هر لحظه و در هر مکانی که ایجاب کند برای ارتقای توان رزمی و آمادگی نیروهای رزمی خود در عرصههای سطحی، زیرسطحی، پروازی و... اجرای تمرینات و رزمایشهای بزرگ را ضروری میدانیم و آماده هستیم طبق فرامین و دستور فرماندهی معظم کل قوا و سلسلهمراتب در پهنه آبهای سرزمینی و دریاهای دوردست به انجام وظیفه بپردازیم.